Την Αντικυρα μπορειs να την επισκευτειs για πολλουs λογουs.Αν εισαι λατρηs τηs φυσηs εδω μπορειs να κανειs τα σπορ που αγαπαs.Kολυμπι,ψαρεμα στιs μαγευτικεs παραλιεs κορινθιακου( ποταμοι,βαλτοs,προσσακοs,γυαλυναμμοs) kαι αν αγαπαs το περπατημα μπορειs να ακολουθησειs το μονοπατι που θα σε βγαλει στο μοναδικο ακρωτηρι του Μακρανικολα οπου η θεα ειναι μοναδικη και ομοια τηs δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο.Υπαρχει και δρομοs γι'αυτεs τιs εξορμησειs εκτοs kαι αν θελετε να πατε με βαρκα. Διαθετει γηπεδο για μπαλα ,τεννιs.

andikyra

Αντίκυρα

Αντίκυρα, μια ιστορικη, παραθαλάσσια κωμόπολη στο βόρειο μέρος του κορινθιακού κόλπου με συγχρονες υποδομές φιλοξενίας και ψυχαγωγίας. Εδω εχετε τη δυνατοτητα να απολαυσετε μια ευχαριστη διαμονή και να συνδυασετε ποικιλες δραστηριοτητες όπως κολύμπι στις μαγευτικές παραλίες της, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Αγίου Ισιδώρου που τιμάται κάθε χρόνο με τη Γαλάζια Σημαία, αλλά και κοντινές εκδρομές σε γειτονικούς τόπους ιδιαίτερου τουριστικού ενδιαφέροντος όπως:

ossios-loukas

Οσιου Λουκά

Στη μονη του Οσιου Λουκά. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της μεσοβυζαντινής τέχνης και αρχιτεκτονικής και περιλαμβάνεται στην κατάλογο μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.
Στην μονή φυλάσσονται τα λείψανα του Οσίου Λουκά και στο καθολικό λειτουργεί το μουσείο.

arahova

Αράχωβα

Στην Αράχωβα. Το γραφικό και κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο, χτισμένο στις νότιες πλαγιές του Παρνασσου γνωστό για τα παραδοσιακά του προϊόντα, το μαγευτικό του τοπίο αλλά και τη βραδινή διασκέδαση.

parnassos

Στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού

Στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, το καλύτερα οργανωμένο και πιο φημισμένο της χώρας που βρισκεται σε υψόμετρο 1600-2300μ και όπου λειτουργούν συρόμενοι αναβατήρες και 20 πίστες συνολικού μήκους 14 Χλμ.

delphes

Δελφούς

Στους Δελφούς, με τον παγκόσμιου φήμης αρχαιολογικό χώρο, το ισχυρότερο, κατα αρχαιότητα, μαντείο, τα εξαιρετικού ενδιαφέροντος εκθέματα του ανακαινισμενου μουσείου , το ναό του Απόλλωνα, το αρχαίο στάδιο και την Κασταλια πηγή.

Δίστομο

Δίστομο

Στο Δίστομο, όπου μπορείτε να επισκεφτείτε το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού και το Μαυσωλείο, προς τιμην των παγκοσμίως γνωστων θυμάτων της θηριωδίας των Ναζι.

Γαλαξείδι

Γαλαξείδι

Στο Γαλαξείδι, την ιστορική παραθαλάσσια κωμόπολη με την αρχαία ναυτική παράδοση και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του. Αξίζει να επισκεφτείτε το ναό του Αγίου Νικολάου με το ξυλόγλυπτα τέμπλο, το Ναυτικό μουσείο αλλά και να απολαύσετε το παραδοσιακό έθιμο του " αλευρομουτζουρωματος" της Καθαρας Δευτέρας.